HLAJENJE PROSTOROV

Hlajenje prostorov v vročih poletnih dneh postaja vse bolj neizbežno. Uporaba klimatske naprave, ki jo ima vedno več slovenskih gospodinjstev, lahko poveča znesek na računu za dobro tretjino, zato poskrbimo za pravilno izbiro in namestitev glede na velikost in namembnost prostora – prav tako pa tudi za primerno izbiro temperature: ta naj bo največ za 8 stopinj celzija nižja, kot na prostem.

POŠLJI VPRAŠANJE

EN SISTEM – POZIMI IN POLETI

Naložba v toplotno črpalko je najbolj upravičena, če bomo z njo ogrevali in hladili. En sistem, ki vključuje eno notranjo in eno zunanjo enoto, lahko namreč pozimi v bivalnih prostorih zagotavlja toploto, poleti pa prijeten hlad.

Tako imenovane reverzibilne toplotne črpalke pozimi prečrpavajo toploto iz okolice v bivalne prostore, poleti pa ravno nasprotno – toploto črpajo iz bivalnih prostorov in jih s tem hladijo. “Odpadno” toploto je mogoče koristno uporabiti za ogrevanje sanitarne vode ali denimo bazenske vode, če imamo ob hiši bazen.

PRIJETEN HLAD

Pri hlajenju si pomagamo tudi z žaluzijami, roletami in drugimi oblikami zastiranja steklenih površin, ki ne trošijo energije.

Zadovoljna stranka je najboljša stranka

Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobite praktično vse. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Visokokvalitetna izvedba

Naš cilj je stalna in visokokvalitetna izvedba naših storitev ter zadovoljstvo kupcev, zato je nenehen razvoj tudi ključ naše poslovne politike.