VODOVODNE INŠTALACIJE

Nudimo vam kakovostno montažo vodovodnih inštalacij pri novogradnjah ali pri adaptacijah objektov. Za vas izdelamo novo kopalnico ali adaptiramo staro. Poskrbimo za vsa dela od začetka do konca, zato lahko delo prevzamemo tudi na ključ. Izdelamo vam 3D izris kopalnice in vam priskrbimo vso potrebno sanitarno opremo. Z vami se posvetujemo o izbiri kopalniških elementov, ter prisluhnemo vašim željam. Brezplačni ogled in svetovanje na domu!

POŠLJI VPRAŠANJE

POPOLNOST IN ELEGANCA

V primeru, da načrtujete novo kopalnico, kuhinjo, izdelavo inštalacij pri novogradnjah ali prenovo objekta, lahko poskrbimo za vsa gradbena in inštalacijska dela.

Uredimo kompletna vodoinštalacijska dela, centralno ali talno ogrevanje, klimatske naprave, toplotne črpalke in prezračevanja za stanovanja in hiše. Izvajamo tudi kompletne adaptacije na ključ. Ogled in izdelava ponudbe je brezplačna, na opravljeno storitev in vgrajeni material pa nudimo garancijo. V kolikor potrebujete pomoč, bomo veseli vašega povpraševanja in prisluhnili bomo vašim potrebam in željam.

VIZIJA POPOLNOSTI

Pomembno je, da vodovodna inštalacija ustreza higienskim zahtevam, zato uporabljamo predvsem vodovodne cevi iz umetnih mas.

Zadovoljna stranka je najboljša stranka

Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobite praktično vse. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Visokokvalitetna izvedba

Naš cilj je stalna in visokokvalitetna izvedba naših storitev ter zadovoljstvo kupcev, zato je nenehen razvoj tudi ključ naše poslovne politike.