OGREVANJE PROSTOROV

Ogrevanje potrebujemo skozi celo leto – pozimi več, poleti manj, saj takrat povečini ogrevamo samo sanitarno vodo. Ogrevanje se lahko izvaja na več načinov – z večimi različnimi napravami. Za katero se boste odločili, je odvisno od vas samih. Za nasvete se obrnite na strokovnjake, ki vam bomo z veseljem pomagali.

POŠLJI VPRAŠANJE

REŠITVE PO VAŠI MERI

Ogrevalni sistemi, ki se ogrevajo s toplotno črpalko, morajo biti nizkotemperaturni. Med te sisteme sodita talno in stensko ogrevanje. Lahko se uporabljajo tudi za ogrevanje preko radiatorjev, vendar mora biti njihova površina ustrezno velika, da oddajo dovolj toplote v prostor.

Študija, ki so jo opravili na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani kaže, da lastniki številnih stanovanjskih hiš za ogrevanje prostorov še vedno uporabljajo starejše tipe kotlov na olje (kurilno olje, ELKO). Zaradi visoke cene kurilnega olja in nizke učinkovitosti starih kotlov lahko z investicijo v sodobni ogrevalni sistem prihranite. Prihranek lahko znaša kar do 18.000 EUR v 20 letih delovanja novega ogrevalnega sistema.

ENERGETSKA VARČNOST

S primerno izolacijo ovoja stavbe in učinkovitim ogrevalnim sistemom je toploto mogoče zadrževati tam, kjer jo potrebujemo – v bivalnih prostorih.

Zadovoljna stranka je najboljša stranka

Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobite praktično vse. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Visokokvalitetna izvedba

Naš cilj je stalna in visokokvalitetna izvedba naših storitev ter zadovoljstvo kupcev, zato je nenehen razvoj tudi ključ naše poslovne politike.