CENTRALNI SESALNI SISTEM

Obstaja mnogo razlogov za vgradnjo centralnega sesalnega sistema. Možna je tudi izvedba v že končanih stanovanjih in hišah. Ko gradite ali obnavljate hišo vsekakor vgradite cevni razvodni sistem. Za sesalno enoto in pribor se lahko odločate kasneje. Zakaj? Perfektna čistoča in higiena! Centralni sesalni sistem stane manj, kot ste morda mislili.

POŠLJI VPRAŠANJE

ZA VAŠE DOBRO POČUTJE IN ZDRAVJE

Osnovna značilnost centralnega sesalnega sistema je cevna sesalna inštalacija, ki je napeljana po tleh ali stenah in poteka od sesalnika (sesalnega agregata), ki se namesti v enega od spremljevalnih prostorov objekta, do bivalnih oziroma delovnih prostorov.

V bivalnih prostorih oziroma na hodniku so nameščene vtičnice, kamor uporabnik vtakne sesalno cev. Prek mikrostikala v vtičnici ali z vklopom stikala na držalu sesalne cevi vklopimo sesalni agregat. Nedvomno ima tak sesalni sistem veliko prednosti pred ročnim čiščenjem (brisanjem prahu, pometanjem) ali sesanjem z ročnim sesalnikom. Znano je, da električni sesalniki izpihujejo zrak, z njim pa tudi fin prah (mikroprah) skozi filter in s tem povzročajo ponovno dvigovanje prahu. To je še posebej neprijetno za ljudi, ki so na prah alergični.

PERFEKTNA ČISTOČA

O vgradnji centralnega sesalnega sistema moramo pri novogradnji pravočasno razmisliti, saj se vgradi sočasno z ostalimi inštalacijami.

Zadovoljna stranka je najboljša stranka

Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobite praktično vse. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Visokokvalitetna izvedba

Naš cilj je stalna in visokokvalitetna izvedba naših storitev ter zadovoljstvo kupcev, zato je nenehen razvoj tudi ključ naše poslovne politike.