PREZRAČEVANJE PROSTOROV

Mnoge od naših vsakodnevnih aktivnosti neposredno vplivajo na zrak v našem domu: kuhanje, tuširanje, pranje perila, celo vrenje vode za čaj in prižiganje sveč vplivajo na zrak, ki ga dihamo. Predstavljajte si dom brez prepiha, brez cvetnega prahu, hrupa ali loputanja vrat zaradi odprtih oken, z najboljšo možno vlažnostjo – tudi, ko znotraj sušite perilo. Telesno in duševno dobro počutje v domu se začne z zdravo notranjo klimo!

POŠLJI VPRAŠANJE

REKUPERACIJA ODPADNE TOPLOTE

Moderni in dobro toplotno zaščiteni objekti dosegajo zelo nizko potrebo po energiji za ogrevanje. Kar polovico vse potrebne ogrevalne energije potrebujemo za pokrivanje ventilacijskih izgub, torej izgub, ki nastajajo pri izmenjavi zraka.

Če dobre izmenjave zraka ni, se v takih prostorih počutimo slabo, na zidovih se nabira plesen,… Prezračevanje preko rež v oknih ali z delno odprtimi okni je neenakomerno in energetsko potratno, ob tem pa skozi okna prihajajo še nečistoča, hrup in mrčes. Prisilno prezračevanje s filtracijo vhodnega zraka in z rekuperacijo odpadne toplote je pri sodobnih objektih tako prej nujnost kot razkošje.

IZOGNITE SE PLESNI

Dobro načrtovan sistem prezračevanja je energijsko učinkovit, tih in estetsko zadovoljiv. Toda enako pomembno je, da reši težave z vlago in nevarnost širjenja plesni.

Zadovoljna stranka je najboljša stranka

Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobite praktično vse. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Visokokvalitetna izvedba

Naš cilj je stalna in visokokvalitetna izvedba naših storitev ter zadovoljstvo kupcev, zato je nenehen razvoj tudi ključ naše poslovne politike.